Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Άμραμπατ: «Σέβομαι την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε εκφράσει την επιθυμία του σε Ολλανδικό μέσο, για επιστροφή στις Κάτω Χώρες.

Θέμα Άμραμπατ προέκυψε στην ΑΕΚ μετά τις δηλώσεις του 34χρονου Ολλανδομαροκινού εξτρέμ στην ολλανδική τηλεόραση, όπου εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ένωση και να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Με την επιστροφή του στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας για την επανέναρξη των προπονήσεων ήταν αναμενόμενο να γίνει κουβέντα με τον Νόρντιν Άμραμπατ. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου μίλησε με τον Άμραμπατ για το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του. Ο 34χρονος εξτρέμ επικαλέστηκε ουσιαστικά μόνο το οικογενειακό του θέμα ως πατέρας και την απουσία του εδώ και αρκετά χρόνια από την Ολλανδία.

Συγκεκριμένα από την πλευρά του ο Άμραμπατ ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας τα εξής:

«Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στο club και πραγματικά δεν περίμενα ότι η τοποθέτησή μου θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο θέμα. Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο 100% στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεν είπα τίποτα αρνητικό για την ομάδα μου, δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου. Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης».

Από τη μεριά της ΑΕΚ, μέσω του Παπαδημητρίου του μεταφέρθηκε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπήρχε κανένας λόγος να ανοίξει αυτό το ζήτημα δημόσια με την τοποθέτηση που έκανε. Σε κάθε περίπτωση το θέμα Άμραμπατ θεωρείται πλέον λήξαν σε αυτή τη φάση, τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον ίδιο τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1