Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση Λέσχη φίλων Εργοτέλη Daltons Club

Περηφάνια λοιπόν γι αυτό το σύνολο με τα κιτρινόμαυρα μπλουζάκια

Τέλος και για φέτος…. Μια φανταστική ποδοσφαιρική χρονιά με μαχητές μέσα στις 4 γραμμές σε κάθε ματς, με κάθε αντίπαλο, με κάθε διαιτητή, μια χρονιά που μας έδωσε πολλά για να έρθει ένας Referee στο τέλος να μας τα κλέψει….

Περηφάνια λοιπόν γι αυτό το σύνολο με τα κιτρινόμαυρα μπλουζάκια… Περηφάνια για ότι παρουσίασε… Για το ποδόσφαιρο που μας ξανάβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη ως σχολή ποδοσφαίρου… Χαρήκανε τα μάτια και οι ψυχές μας φέτος για να φτάσουμε στο σημείο να μας βάλει Φωτιά το σύστημα και να κάψει ότι δείξαμε…

Δεν μασάμε από φράγκα μιας και αυτά τελικά δεν φτιάχνουν και δεν θα φτιάξουν ποτέ ομάδες…. Πάθος όνειρο θέληση είναι οτι καλύτερο μπορεί να έχει κάποιος για να πάει μπροστά και κοντά σε οτι επιθυμεί και εμείς το καταφέραμε… Πρωταθλητές της καρδιάς μας μόνο Περηφάνια για πάρτι σας….

Και τέλος ξέρετε και κάτι?? Δεν μας νοιάζει που δεν ανεβήκαμε, να ανέβουμε να κάνουμε τι σ αυτό το βόθρο του ποδοσφαίρου που αποφασίζει ποίος θα ανέβει ποίος θα πέσει ποίος θα πάει Ευρώπη??? Που πρόεδροι έχουν δύο ομάδες βγάζουν πιστόλια τσακώνονται μεταξύ τους έχουν ιδιοκτησία τον ΟΠΑΠ πλοία πονηρά και τόσα άλλα!!!!

Υ. Γ.  Μόνο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ περήφανα θα τραγουδώ γιατί για μένα είναι απλό το όνειρο……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ