Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσαν για δυο ακόμα χρόνια Μπουρσέλης και Μπουτσάκης

Σημαντικές εσωτερικές μεταγραφές για τον Εργοτέλη

Σε δυο σημαντικές εσωτερικές μεταγραφές προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης.Αντώνης Μπουρσέλης και Γιάννης Μπουτσάκης θα συνεχίσουν για δυο ακόμα χρόνια να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας  αμέσως μετά την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Εργοτέλη σε δηλώσεις τους ανέφεραν:

Αντώνης Μπουρσέλης:  «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για ακόμη δύο χρόνια, γιατί νιώθω ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Ο Εργοτέλης είναι μια υγιής ομάδα με άψογο κλίμα προσφέροντας τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να είμαστε υγείες και να πραγματοποιήσουμε μια άκρως πετυχημένη σεζόν».

Γιάννης Μπουτσάκης:  «Ο Εργοτέλης έδειξε τα τελευταία χρόνια πως μπορεί να χτιστεί μια ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζοντας μια νοοτροπία αξιοζήλευτη και αξιοθαύμαστη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας μου και εύχομαι τη νέα χρόνια να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου τον οποίο μας στέρησαν την προηγούμενη χρονιά εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Ελπίζω ο στόχος μας να επιτευχθεί κι εγώ προσωπικά να συμβάλω με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ