Συνδεθείτε μαζί μας

EUROLEAGUE

Αναβάλλεται το Ζαλγκίρις-Αρμάνι Μιλάνο

Ο αυριανός αγώνας αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων στην ιταλική ομάδα

Την αναβολή του αγώνα ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Αρμάνι Μιλάνο για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή μετά από τα κρούσματα κορωνοϊού στην ιταλική ομάδα.

Τέσσερις παίκτες και δύο μέλη του σταφ της Αρμάνι Μιλάνο διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, ενώ υπενθυμίζεται πως έχει και τραυματίες τους Μήτογλου, Σιλντς και Ντατόμε.

Από το πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας προβλέπεται ότι μπορεί να υπάρξουν αναβολές αγώνων λόγω κρουσμάτων αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ διαθέσιμοι παίκτες, αλλά κανένας αγώνας δεν μπορεί να αναβληθεί πάνω από τρεις φορές και όσες ομάδες ξεπερνούν το όριο και δεν βρίσκουν διαθέσιμη ημερομηνία, θα χάνουν το ματς με 20-0 με δική τους υπαιτιότητα.

Σημειώνεται πως κανένας αναβληθείς αγώνας δεν θα μπορεί να διεξαχθεί μετά τις 14 Απριλίου (τέλος κανονικής περιόδου) ή μετά τις 6 Μαΐου που αρχίζουν τα playoffs. Μάλιστα, προβλέπεται και δυνατότητα διεξαγωγής αγώνα σε ουδέτερη έδρα, εφόσον παραστεί ανάγκη λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το EUROLEAGUE