Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ατρόμητος-ΟΦΗ

Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους γηπεδούχους

Ο αυριανός αγώνας στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League 1 αναβλήθηκε, καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις των γηπεδούχων. Η λίγκα ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΦΗ για τα κρούσματα στον Ατρόμητο, κι έτσι το αυριανό παιχνίδι αναβλήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1