Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Αναβολή στα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ και Ατρόμητος-Βόλος

Αναβλήθηκαν οι 2 αγώνες για την 16η αγωνιστική, λόγω κρουσμάτων

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι κι επίσημο. Η Super League ανακοίνωσε την αναβολή των προγραμματισμένων για την Τετάρτη αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος για την 16η αγωνιστική. Αιτία ο απαγορευτικός αριθμός κρουσμάτων για διεξαγωγή αγώνα που παρουσίασαν Παναιτωλικός και Ατρόμητος. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1