
Τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλη Δημητριάδη αποδέχθηκε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κι έτσι απάλλαξε τα στελέχη από τη σε βάρος τους πρωτόδική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.
Η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση (υπ’ αριθμ. 30/2021).
Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 120/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλειο Δημητριάδη (άπαντες διαπιστευμένους) από τις 1β και 2β εξυβριστικές πράξεις.
Επιβάλλει στην πρώτη εκκαλούσα (ΠΑΕ ΑΕΚ):
α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου ( μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 1β πράξη.
β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου (μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 2β πράξη.
Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500) επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ.
Επιβάλλει στους Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 14 ώρες πρινΟι Σέλτικς επικράτησαν με 132-109 των Κινγκς στο Σακραμέντο
Πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ
-
BASKETLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΠέρασε άνετα από το Λαύριο ο Ολυμπιακός (75-103)
Οι «ερυθρόλευκοι» έκανα με αυτό τον τρόπο το 19/19
-
EUROLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΗ Αρμάνι Μιλάνο πέρασε από την «Ούλκερ Αρένα» επικρατώντας της Φενέρ (82-75)
Έμπλεξαν οι Τούρκοι όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας
-
ATP
/ 2 ημέρες πρινΗ κλήρωση του ανδρικού ταμπλό στο Miami Open
Το δεύτερο Masters της χρονιάς στο Μαϊάμι.