
Ο Μιγκέλ Μεγιάδο υπέστη ρήξη μηνίσκου και σήμερα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση καθαρισμού από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.
Το ευχάριστο, όσον αφορά στον 27χρονο αμυντικό μέσο του Ομίλου είναι πως έγινε καθαρισμός και δε χρειάστηκε να γίνει και συρραφή. Ο χρόνος επιστροφής του στη δράση θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες εβδομάδες.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Σε επιτυχημένη επέμβαση καθαρισμού στον έξω μηνίσκο του δεξιού γόνατος υποβλήθηκε ο Miguel Mellado από τους γιατρούς της ομάδας μας κ.κ. Γιώργο Κουβίδη και Δημήτρη Μπακαρό. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα αρχίσει άμεσα φυσιοθεραπεία και ο χρόνος επιστροφής του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 13 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της Δευτέρας στο Roland Garros
Θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έσβησε τριπλό set point στο 4ο σετ, τελικά επικράτησε με 3-1 σετ του Jiri Vesely
Επικράτησε του Jiri Vesely με 7-5, 6-3, 4-6, 7-6 (7)
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΑποκλεισμός της Σάκκαρη από τον 1ο γύρο του Roland Garros
η Muchova πανηγύρισε τη νίκη με 7-6 (5), 7-5
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΤο πρόγραμμα της 1ης ημέρας του Roland Garros
Πρεμιέρες για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη