Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Αποχαιρέτησε τον Σεραφείδη η ΑΕΚ

Τελευταίο «αντίο» της ΑΕΚ στον Στέλιο Σεραφείδη.

Αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί (8/1) τον εμβληματικό Στέλιο Σεραφείδη, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την «Ένωση» από πάρα πολλά πόστα, δεν πρόλαβε όμως να δει το νέο γήπεδο της ομάδας, νικημένος από καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στον το πρωί του Σαββάτου (08/01) στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω και η ταφή πραγματοποιήθηκε στο τρίτο νεκροταφείο, στη Νίκαια.

Για χάρη του αποχαιρετισμού ενός ανθρώπου-σημαία για την ΑΕΚ, η πρωινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα, μετατέθηκε για το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου τελέστηκε η κηδεία, παρευρέθηκαν εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη οι: Ασλανίδης, Βούρος, Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, Γιαννίκης, Μαυροειδής, Οφρυδόπουλος, Παυλής, Ατματσίδης, Κωστής, Κοπιτσής, Κοσμάς, Μάνταλος, Τζαβέλλας, Τσιντώτας, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, ο Μανωλάς μαζί με τον γιό του, ο Θωμάς Μαύρος από νωρίς το πρωί στην εκκλησία μαζί με τους Νίκο Στράτο, Κεφαλίδη και Μιχάλη Συμιγδαλά, ο θεράπων ιατρός του, Πάρης Κοσμίδης, ο Ντούσαν Μπάγειβτς, πολιτικοί από τον Δήμο την Περιφέρεια, ο Σταϊκούρας και ο Κώστας Νεστορίδης σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1