Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε νέα κρούσματα κορωνοϊού!

Πολύ πιθανή η αναβολή του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Νέα κρούσματα κορωνοϊού προέκυψαν στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τα τελευταία τεστ που έγιναν στην ομάδα. Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του δεν μιλά για συγκεκριμένο αριθμό, αλλά ενημερώνει πως ήδη ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ενδεχόμενο να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη αγώνας με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη (19:30) για την 14η αγωνιστική της Super League είναι εξαιρετικά ορατό.

Ήδη ο Απόλλων, που είχε εννιά κρούσματα προ ημερών με αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ (επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου), έχει ενημερώσει σχετικά την Super League, η οποία και αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη της αυριανής αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι στον επανέλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, εντοπίστηκαν νέα θετικά κρούσματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αμέσως ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ με πρώτο μέλημα την υγεία των μελών της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1