Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Απόλλων Σμύρνης: «Δικτατορία των προστίμων»

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κλήθηκε σε απολογία για το πανό για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Είναι πλέον γνωστό, πως ο Απόλλων Σμύρνης κλήθηκε σε απολογία και κινδυνεύει με πρόστιμο λόγω ενός πανό για τη δολοφονία του Αλκη που ανάρτησαν οι φίλοι του στο πρόσφατο ματς με τον Παναιτωλικό. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έκαναν λόγο για «δικτατορία των προστίμων» και ανέφεραν πως σταματάει η διάθεση των εισιτηρίων για το αυριανό (16/2) παιχνίδι της με τον Παναθηναϊκό.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα μας κλήθηκε εκ νέου σε απολογία για ένα πανό που αναρτήθηκε από φιλάθλους μας στη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ένα πανό με αφορμή του δολοφονία του άτυχου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Όμως η «δικτατορία των προστίμων» που έχει βάλει στο στόχαστρό την ομάδα μας βρήκε και πάλι αφορμή. Είναι σαφές ότι δεν θέλουν κόσμο στο γήπεδο. Είναι σαφές ότι επιδιώκουν και την οικονομική εξόντωση της ομάδας μας.

Πλέον, είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να σταματήσουμε αυτή τη στιγμή τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Τετάρτη, 16/2/2022, 18:30). Από εδώ και στο εξής δεν έχουν τη δυνατότητα και οι φίλοι της ομάδας μας να προμηθευτούν εισιτήρια. Κανονικά θα εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1