Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόπειρα δηλητηριασμού στον Αμπράμοβιτς!

Ο Ρώσος ολιγάρχης παρουσίασε σοβαρά προβλήματα όρασης.

Το σοκαριστικό σενάριο για απόπειρα δηλητηρίασης του Ρόμαν Αμπράμοβιτς επιβεβαιώνεται. Ο Ρώσος ολιγάρχης έχει παρουσιάσει συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηρίαση. Κοκκινισμένα μάτια, συνεχής και επίπονη δακρύρροια, καθώς και ξεφλουδισμένο δέρμα στο πρόσωπο και τα χέρια είναι μερικές από τις ενδείξεις που οδήγησαν στο συμπέρασμα πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την υγεία του.

Μετά το δημοσίευμα της Wall Street Journal που μετέδωσε την είδηση ότι ο δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης, εκπρόσωπος του Ρώσου ολιγάρχη επιβεβαιώνει την πληροφορία. Βέβαια, δεν είναι ακόμη σαφές ποιος στοχοποίησε τον Αμπράμοβιτς και άλλους τρεις επιχειρηματίες που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας και που επίσης έπεσαν θύματα δηλητηρίασης. Κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει εάν τα συμπτώματα προκλήθηκαν από χημικό ή βιολογικό παράγοντα ή από κάποιο είδος επίθεσης προερχόμενης από… ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Σύμφωνα με τον Shaun Walker του Guardian, πηγή με απ’ ευθείας γνώση δήλωση ότι «ο Ρόμαν έχασε την όρασή του για αρκετές ώρες και νοσηλεύτηκε στην Τουρκία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ