Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αποσύρθηκε ο μύθος του NFL Τομ Μπρέιντι!

Σε ηλικία 44 ετών και έχοντας κατακτήσει επτά Super Bowl 

Τους τίτλους τέλους στη μυθική 22χρονη καριέρα του στο NFL έβαλε ο Τομ Μπρέιντι!

Ο θρυλικός quarterback και κορυφαίος όλων των εποχών στην ιστορία του αμερικανικού φούτμπολ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 44 ετών και έχοντας κατακτήσει επτά Super Bowl ως παίκτης των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (2000-19) και Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς (2020-21).

Σε μία μακροσκελή ανακοίνωσή του στο Instragram ανακοίνωσε ο Μπρέιντι την αποχώρησή του από το άθλημα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είναι δύσκολο για μένα που το γράφω, αλλά πάει έτσι: Δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πια. Λάτρεψα την καριέρα μου στο NFL και τώρα ήρθε η στιγμή να επικεντρώσω τον χρόνο και την ενέργειά μου σε άλλα πράγματα που απαιτούν την προσοχή μου».

Στο παλμαρέ του, ο σπουδαίος αθλητής έχει 7 Super Bowl, 5 βραβεία MVP σε Τελικό, 3 βραβεία MVP της χρονιάς, ενώ παράλληλα έχει αρκετά ρεκόρ, καθώς είναι ο quarterback με τις περισσότερες νίκες (243), περισσότερες απόπειρες πάσας (11.317), περισσότερες ολοκληρωμένες πάσες (7.263), περισσότερες πάσες για TD (624) και περισσότερες γιάρδες με πάσες (84.520).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ