Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγενάκης: Επαφές με UEFA και FIFA

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΠΟ, το υφυπουργείο αθλητισμού απάντησε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης ήρθε σε επαφή με διεθνείς ομοσπονδίες για την τρέχουσα αυτή κατάσταση.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού αντέδρασε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει επαφές με τις διεθνείς Ομοσπονδίες.

Όπως προκύπτει από την ενημέρωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού επαναλαμβανόμενες επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA και της UEFA, «για την κατάσταση ανωμαλίας και όσα διαμείβονται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα», είχε σήμερα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο Αυγενάκης, επιπλέον, είχε συνεχείς επικοινωνίες με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την αντιεγκληματική πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, σχετικά με την πορεία των ενδελεχών ερευνών της υπόθεσης εκφοβισμού του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων -μέσω της καταστροφής του αυτοκινήτου του- και τη συνακόλουθη παραίτησή του από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Όσο για την υβριστική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας όπως αναφέρεται σχετικά από το Υφυπουργείο «πρόκειται για ένα ακόμα αυτογκόλ, που απλώς επιβεβαιώνει εμφατικά το κλίμα σήψης εντός της ΕΠΟ, από την οποία σπεύδουν να απομακρυνθούν, παραιτούμενοι, οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ