Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αυλαία με ατομικό ρεκόρ στη Μασσαλία ο Παπαστάμος

Με μια σημαντική επίδοση, που αποτελεί μάλιστα ατομικό ρεκόρ ολοκλήρωσε ο Απόστολος Παπαστάμος τη συμμετοχή του στο διεθνές μίτινγκ Κολύμβησης Golden Tour, το οποίο διεξήχθη το τελευταίο τριήμερο στη Μασσαλία.

Ο πρωταθλητής του Nαυτικού Oμίλου Χανίων σημείωσε χρόνο 2:01.30 στο αγώνισμα των 200μ. πεταλούδα, επίδοση που τον έφερε στην πρώτη θέση στον μικρό τελικό και ένατη σε σύνολο.

Ο Παπαστάμος ολοκληρώνει έτσι την παρουσία του στη Γαλλία με δύο συμμετοχές σε μικρούς τελικούς όπου κατέλαβε την πρώτη θέση ενώ ο καλύτερος του χρόνος σημειώθηκε στα 400μ. μικτή όπου και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Να σημειωθεί πως ο Παπαστάμος ενέταξε την συμμετοχή του σε αυτό το σπουδαίο μίτινγκ στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί εν όψει της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κοινώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος αυτή την εποχή.

Κατά τ’ άλλα, οι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με δύο ακόμα μετάλλια, φτάνοντας έτσι σε σύνολο τα τέσσερα. Το ένα ήρθε και πάλι από τον Απόστολο Χρήστου, αυτή τη φορά στα 50μ. ύπτιο ο οποίος κατέκτησε και πάλι το ασημένιο, ενώ η Γεωργία Δαμασιώτη κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο στα 200μ. πεταλούδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ