Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Μπεγερίν: «Κανείς δεν μιλά για την Παλαιστίνη, την Υεμένη, το Ιράκ»

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση στήριξης στους Ουκρανούς, από όσους κλείνουν τα μάτια στις ίδιες καταστάσεις στη Μέση Ανατολή.

Ο 27χρονος μπακ της Μπέτις μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο κανάλι του YouTube «La Media Inglesa» κι έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας διαφορετικός παίκτης που δεν περιορίζεται σε ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μπεγερίν μιλώντας στο ισπανικό Μέσο, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ότι υπάρχει έλλειψη ευαισθησίας από πολλούς ανθρώπους και παράλληλε χαρακτήρισε υποκριτική την στάση όσων δεν αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο παρόμοιες καταστάσεις μακριά από την Ευρώπη.

«Είναι αρκετά σκληρό να βλέπεις ότι ένας πόλεμος ενδιαφέρει περισσότερο σε σχέση με άλλους. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται επειδή αυτή τη φορά τα θύματα μας μοιάζουν περισσότερο ή επειδή μπορεί αυτός ο πόλεμος να μας επηρεάσει πιο πολύ σε οικονομικό επίπεδο. Υπάρχει απόλυτη σιωπή για όσα γίνονται στην Παλαιστίνη. Υπάρχει η Υεμένη, το Ιράκ… Τώρα απέκλεισαν τη Ρωσία από το Μουντιάλ, ενώ υπάρχουν άλλες χώρες που κάνουν τα ίδια πράγματα εδώ και χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπεγερίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ