Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Μπενίτεζ: «Η οικονομική κατάσταση της ομάδας έκανε δύσκολο το έργο»

Στην οικονομική δυσχέρεια της Έβερτον έκανε αναφορά ο…φρεσκοαπολυμμένος Ράφα Μπενίτεζ.

Ο Ισπανός τεχνικός απολύθηκε από τον πάγκο της Έβερτον μετά την ήττα με 2-1 από τη Νόριτς.

Σε δηλώσεις του μετέπειτα, τόνισε πως η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ, η οποία ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα τραυματισμών, προχώρησε σε αυτή την απόφαση για οικονομικούς λόγους.

«Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο και ήταν μια μεγάλη πρόκληση, τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά. Από την πρώτη μέρα, το προσωπικό μου και εγώ εργαζόμασταν όπως κάνουμε πάντα, με απόλυτη αφοσίωση και συγκέντρωση. Οχι μόνο έπρεπε να πάρουμε αποτελέσματα, αλλά έπρεπε επίσης να κερδίσουμε τις καρδιές των ανθρώπων. Η οικονομική κατάσταση και ύστερα οι τραυματισμοί που ακολούθησαν το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα ήμασταν καλύτερα όταν επέστρεφαν οι παίκτες από τους τραυματισμούς και με τις αφίξεις των νέων ποδοσφαιριστών. Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι εύκολος και δυστυχώς στις μέρες μας στο ποδόσφαιρο υπάρχει αναζήτηση για άμεσα αποτελέσματα και πάντα όλο και λιγότερο υπομονή. Δυστυχώς οι συνθήκες καθόρισαν τα αποτελέσματα και δεν θα είναι δυνατό να συνεχιστεί αυτό το έργο. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό, τους παίκτες και τους φιλάθλους που μας στήριξαν αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράφα Μπενίτεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ