Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Μπέος: «Ο Κλέιμαν μου ζήτησε δικηγόρο και είπα όχι – Να είναι αμείλικτη η δικαιοσύνη»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε ανοιχτά για τον Μπόρις Κλέιμαν

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης με ποδοσφαιριστή στο Κολωνάκι. Μίλησε ανοιχτά για τον Μπόρις Κλέιμαν αποκαλύπτοντας πως είναι ο κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης και υποστήριξε πως έδιωξε και τον Εσκοβάλ γιατί ήταν μαζί του αλλά δεν τον σταμάτησε!

Την ίδια ώρα, ανέφερε πως ο Κλέιμαν του ζήτησε δικηγόρο, με τον Μπέο να του αρνείται και να λέει χαρακτηριστικά «να φάει και 2-3 χρόνια παραπάνω από μένα», ζητώντας η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού. Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή. Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά πως μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο.

Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρονια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος. Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά», ανέφερε αρχικά.

Για τον Εσκοβάλ: «Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις… Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο».

Για να καταλήξει: «Χάνουμε δύο καλούς παίκτες για τη συνέχεια των play-offs, αλλά δεν θέλω τέτοιους χαρακτήρες στην ομάδα. Προέχουν οι αρχές και οι αξίες, η αξιοπρέπεια μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1