Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Μπέος: «Παπαπέτρου, παράτα τα και φύγε»

Με τον Άρη και την υπόθεση του στο CAS, την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και τους Έλληνες διαιτητές τα έβαλε ο Αχιλλέας Μπέος.

Στον ρέφερι Παπαπέτρου με αφορμή τις χθεσινές (2/3) του αποφάσεις στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης «επιτέθηκε φραστικά» ο Αχιλλέας Μπέος, μέσω των όσων είπε ο πρόεδρος του Βόλου στο Metropolis.

«Η ανακοίνωση που έβγαλα έχει να κάνει με μια αγανάκτηση, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα. Δεν βλέπει κανένας ότι υπάρχει όχι αρρώστια, όχι παθογένεια, δεν υπάρχει τίποτα, δεν έχει νόημα αυτό το πρωτάθλημα. Ακόμα και για τον ίδιο τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ έχει κανένα νόημα να θα πάρει με 20 βαθμούς το πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση, απλά θέλουν να δείξουν πόσο υποτακτικοί είναι, πόσο λαμόγια είναι. Παπαπέτρου παράτα και φύγε, δεν ντρέπεσαι λίγο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Ο Τσακαλίδης να πάει το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, από όπου είναι, να βάλει μια ποδιά και να κόβει εισιτήρια για τις ξαπλώστρες. Δεν έχουν αξιοπρέπεια, δεν έχουν φιλότιμο; Ο Μαρινάκης να έπαιζε θα το έδινε αυτό το πέναλτι. Ελάτε να φτιάξουμε το πρωτάθλημα, να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Δεν μιλάει κανένας. Εμένα τι με νοιάζει αν έχασε ο Αστέρας ή κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά αγανακτώ γιατί είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και ξέρουν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, με πόσους πρωτάθλημα. Παπαπέτρου μόνος σου παραιτήσου. Δεν είναι η πάρτη φορά. Ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε το πρωτάθλημα, λόγω ανυπαρξίας των άλλων. Όμως από το Βόλο πήρε 4 βαθμούς που δεν τους δικαιούταν να πάρουν και τα δύο παιχνίδια ήταν να λήξουν ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα, όμως όταν μια ομάδα όπως ο Βόλος ή ο ΠΑΣ, μια μικρομεσαία ομάδα, έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί μια τέτοια μεγάλη ομάδα, αφήστε την, καλό είναι δεν θα πάθει τίποτα. Καλό είναι για το ποδόσφαιρο Αν και εφόσον στα play out μου τον ορίσει πουθενά, θα κατέβω στα αποδυτήρια και θα τον φτύσω και ας τιμωρηθώ. Ο ίδιος ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τέτοια αβάντα. Τι θέλεις να δείξεις ότι είναι υποτακτικός ή Φιλιππινέζα;»

Για τη δικαίωση του Αρη από το CAS καθώς επιστράφηκαν στους «κίτρινους» οι 6 βαθμοί που αρχικά του είχαν αφαιρεθεί είπε ότι «δεν θα σχολιάσω δικαστική απόφαση. Έτσι και αλλιώς ο Άρης θα έβγαινε στην εξάδα, απλά τώρα διεκδικεί την τετράδα με αξιώσεις για να βγει στην Ευρώπη».

Μετά ρωτήθηκε για την ποινή που επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη όπου ανέφερε πως «πάλι δεν θα σχολιάσω τη δικαστική απόφαση. Τι ντροπή είναι αυτοί οι δικηγόροι που έχει ο Σαββίδης. Εγώ θα κάνω μια πρόταση στην έφεση να πάρει εμένα σύμβουλο. Και άμα δεν αθωωθεί εγώ θα κρεμαστώ στον Λευκό Πύργο. Και περιμέναν την κατάλληλη στιγμή αυτοί οι χασοδίκες. Πως τους πληρώνει ο Σαββίδης; Θα τρελαθώ. Πήγε όπως τα πρόβατα στη σφαγή. Διάλεξαν την ημέρα που υπήρχε κατακραυγή, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα λόγω του φιλάθλου του Άρη, τον Άλκη. Και οι δικαστές είναι άνθρωποι και επηρεάζονται, αλλά για ποιο λόγο να καταδικαστεί; Αυτοί οι δικηγόροι δεν πρέπει έχουν κάνει δίκη ή αν γίνεται δικαστήριο και τους βάλεις ένα πιάτο μακαρόνια, αφήνουν το δικαστήριο και πάνε στη μακαρονάδα. Δεν ντρέπονται λίγο, παίρνουν εκατομμύρια από τον άνθρωπο. Τι δικηγόροι είναι αυτοί; Ντροπή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1