Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Χωρίς κόσμο το Ίντερ-Γιουβέντους

Δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος της απόφασης.

Γιουβέντους και Ίντερ κοντράρουν τις δυνάμεις τους αυτή την Κυριακή (03/04, 21:45) στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Ιταλίας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τη φωνή και την στήριξη των οπαδών τους, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους.

Βέβαια, στην ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζεται ο λόγος που δεν θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας τους, ωστόσο υπάρχουν φήμες ότι δεν θέλουν να πάνε στο Τορίνο λόγω των περιορισμών που υπάρχουν και αφορούν τα εισιτήρια τα οποία θα μπορούσαν να προμηθευτούν μόνο όσοι μένουν στο Μιλάνο.

 

«Δεν θα δώσουμε εξηγήσεις για να μην προκληθούν οι συνήθεις και άχρηστες διαμάχες των αρπακτικών του τίποτα. Έχουμε τους λόγους μας και αυτό πρέπει να είναι αρκετό για όποιον διαβάζει την ανακοίνωση, είναι αρκετό το να ξέρετε ότι είναι μια σκέψη που μοιράζονται όλοι οι υπεύθυνοι των γκρουπ. Είναι μια επίπονη αλλά αναπόφευκτη επιλογή. Κανένα παιχνίδι καρτέλ, ούτε καν το πιο σημαντικό, δεν μπορεί ποτέ να παρακάμψει την ουσία αυτού που είμαστε. Είμαστε οι όλοι που γίνονται ένα. CN69 – Curva Nord Milano», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των ultras της Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ