Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

De Telegraaf: «Χαρούμενος που θα συνεχίζει στην Εθνική Ελλάδας ως το 2024 ο Φαν’τ Σχιπ»!

Στην Ολλανδία θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής.

Κάτι παραπάνω από δεδομένη θεωρούν στην Ολλανδία την παραμονή του Τζον Φαν’τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας!

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με Ισπανία και Κόσοβο, οι συμπατριώτες του ομοσπονδιακού μας τεχνικού γράφουν, όχι απλά πως θα παραμείνει ο 57χρονος στη «γαλανόλευκη», αλλά τον εμφανίζουν, μάλιστα, χαρούμενο, που θα συνεχίσει στην Ελλάδα ως το 2024!

Συγκεκριμένα, η De Telegraaf σημειώνει πως «ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελλάδα. Ανεξάρτητα, όμως, από το αποτέλεσμα, ο Ολλανδός τεχνικός είναι χαρούμενος, που θα συνεχίσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024»!

Σε ρεπορτάζ άλλου ολλανδικού site, του ”voetbalzone.nl”, τονίζεται ότι «η ΕΠΟ θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φαν’τ Σχιπ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2022» και φιλοξενεί δηλώσεις του, με τον κόουτς να λέει: «Μου αρέσει και θέλω να συνεχίσω στην Ελλάδα και θα το συζητήσουμε μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο. Πρέπει να δείξουμε κάτι ενάντια σε αυτές τις δύο χώρες, γιατί όλα τα συναισθήματα εδώ στην Ελλάδα, η διάθεση, μπορούν απλά να αλλάξουν. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ