Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Δεληκώστας: «Να γίνει ο ΟΦΗ μεγάλο όνομα και στο βόλει»

«Να κάνουμε τον ΟΦΗ μεγάλο όνομα και στο βόλει, όπως είναι και στο ποδόσφαιρο».

«Να κάνουμε τον ΟΦΗ μεγάλο όνομα και στο βόλει, όπως είναι και στο ποδόσφαιρο».

Με τα λόγια αυτά, ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Δεληκώστας, περιέγραψε το όραμα του για τον ΟΦΗ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Όπως είπε «είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα, στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα. Θέλουμε να το κάνουμε και στο βόλει. Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Δανδάλη που με επέλεξε για να συνεχίσω σαν προπονητής στον ΟΦΗ».

Για τα πρώτα του σχέδια και την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι «είμαι πολύ αισιόδοξος. Εχω βρεί πολύ καλό κλίμα. Και έχω βρεί ταπεινό κλίμα. Στην επιλογή μου έπαιξε ρόλο, ότι ο Δημήτρης Ζλατιλίδης θα είναι τεχνικός διευθυντής και Γενικός Αρχηγός. Ο πρώτος μας στόχος είναι να οργανώσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, μέσα στο γήπεδο και έξω απο αυτό. Πιστεύω ότι με ποιοτική δουλειά θα το καταφέρουμε. Παρ’ ότι τα οικονομικά δεδομένα στην Volley League έχουν αλλάξει εμείς θέλουμε να πάμε συνετά. Είναι ο πρώτος χρόνος μου στην ομάδα. Δεν θα πάρουμε παίκτες αεροδρομίου, αλλά παίκτες με χαρακτηριστικά που θέλουμε. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο του ΟΦΗ, είναι η ποιοτική δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα».

Δανδάλης: «Ο Κώστας έχει αφήσει το σημάδι του στο Ελληνικό βόλει»

Για την επιλογή του Κώστα Δεληκώστα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, τόνισε πως «ο Κώστας έχει αφήσει το σημάδι του στο Ελληνικό βόλει, με όλη αυτήν την πορεία που έχει κάνει. Είναι τιμή, για το σωματείο μας, ότι θα είναι στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε. Ο στόχος μας θα είναι μια καλύτερη θέση απο την περσινή και απο εκεί και πέρα να χτίσει και με την προσθήκη του κ. Δεληκώστα και για τα επόμενα χρόνια, ώστε να γίνουμε μια σημαντική δύναμη στο Ελληνικό βόλει».

Ζλατιλίδης: “Aπο τους καλύτερους προπονητές”

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε για τον Κώστα Δεληκώστα πως «συμφωνήσαμε με ενα απο τους καλύτερους προπονητές, όχι μόνο σε Πανελλήνιο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που ένας τέτοιος άνθρωπος ήρθε στον ΟΦΗ. Θα κάνει μια μακροπρόθεσμη δουλειά στον ΟΦΗ. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ