Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αναβάλλεται η αγωνιστική στη Super League 2

Η 2η αγωνιστική της Super League 2 θα διεξαχθεί κανονικά παρά τις «φωνές» για αναστολή.

Τα μέλη της Super League 2 συμφώνησαν να συνεχιστεί η δράση, να μην υπάρξει νέα αναβολή, καθώς κάτι τέτοιο μόνο ζημιά θα έκανε στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προέκυψε μετά το διοικητικό συμβούλιο που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/11).

Από εκεί και πέρα, οι προσπάθειες για εξασφάλιση τηλεοπτικού συμβολαίου με αξιοπρεπείς απολαβές θα συνεχιστούν, καθώς η ΕΡΤ εμμένει στην αρχική της προσφορά. Ποια είναι αυτή; Υπενθυμίζεται ότι προσφέρει συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ για όλες τις ομάδες, καθώς και 1,2 εκατ. ευρώ bonus, το οποίο θέλει να το μοιράσει με πρωτοβουλία δική της, όπως αυτή θέλει στο τέλος του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα είναι η εξής:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη.

Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ