Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Δεν θα κρατήσει τον Σαούλ η Τσέλσι

Η Τσέλσι δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων για τον Σαούλ.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαούλ Νίγκεθ, με τους μπλε να φτάνουν σε συμφωνία με την Ατλέτικο για τον δανεισμό του αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μία μεταγραφή, η οποία πέρασε από χίλια κύματα καθώς το σύστημα TMS της FIFA που αφορά τις διεθνείς μεταγραφές είχε πρόβλημα και γι’ αυτό καθυστέρησε η μετακίνηση του 26χρονου Ισπανού μέσου.

Οπως φαίνεται όμως ο Σαούλ δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της Τσέλσι για την επιλογή τους. Μέχρι σήμερα, έχει μόλις οκτώ παιχνίδια στα πόδια του σε όλες τις διοργανώσεις, με το Carabao Cup να είναι η μόνη παρηγοριά για τον ίδιο, καθώς μόνο εκεί συγκεντρώνει τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά (165΄). Το μοναδικό του 90λεπτο έως τώρα, είναι για την ίδια διοργάνωση, απέναντι στη Σαουθάμπτον στις 26 Οκτώβρη.

Γι’ αυτό και οι Λονδρέζοι, σύμφωνα με την «Daily Express», δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του, ενώ παράλληλα δεν έχει πείσει και τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ