Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Διαψεύδει τη μεταγραφή του Γκιμαράες στη Νιουκάστλ η Λυών

Αρνείται τις φήμες για μεταγραφή του μέσου της στη Νιουκάστλ η Λυών.

Την ώρα που τα αγγλικά Μέσα «βουίζουν» για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Μπρούνο Γκιμαράες στη Νιούκαστλ, η Λυών έρχεται μέσα από μερικές… αράδες να ανατρέψει τα δεδομένα!

Παρά τη σιγουριά που μετέδιδαν τα σχετικά ρεπορτάζ, η γαλλική ομάδα διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμφωνία με τους Magpies για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου και μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να μην πιστεύει την παραμικρή φήμη.

«Η Λυών διαψεύδει κατηγορηματικά τις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται από πολλά ΜΜΕ, τα οποία αποκαλύπτουν συμφωνία μεταξύ της Νιούκαστλ και της Λυών για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου διεθνή μέσου, Μπρούνο Γκιμαράες. Σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, όπου η παραμικρή φήμη παρουσιάζεται συχνά ως πραγματικότητα, η Λυών υπενθυμίζει ότι μόνο η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου πρέπει να ληφθεί υπόψη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Λιονέ στην ανακοίνωσή τους.

Πλέον μένει να φανεί αν η υπόθεση θα πάρει διαστάσεις… θρίλερ για τη Νιούκαστλ, η οποία παλεύει να ολοκληρώσει την τρίτη της μεταγραφή στο χειμερινό παζάρι, μετά από εκείνες των Τρίπιερ και Γουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ