
Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό έκαναν το πρωί της Τρίτης (9/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.
Τα δυσάρεστα για τους «ομιλήτες» ήρθαν από τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε, ενώ αναμένεται η πλήρης εκτίμηση της κατάστασής του.
Από εκεί και πέρα, σε μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης, με τους Χουάν Νέιρα και Γιόν Τοράλ να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η επόμενη προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (10/5), στις 10:30 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 43 λεπτά πρινΟι Χιτ πέρασαν στους τελικούς διαλύοντας τους Σέλτικς με 103-84
Κορυφαίος και MVP των τελικών της Ανατολής ο Μπάτλερ
-
GRAND SLAM
/ 22 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της Δευτέρας στο Roland Garros
Θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic
-
GRAND SLAM
/ 2 ημέρες πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έσβησε τριπλό set point στο 4ο σετ, τελικά επικράτησε με 3-1 σετ του Jiri Vesely
Επικράτησε του Jiri Vesely με 7-5, 6-3, 4-6, 7-6 (7)
-
GRAND SLAM
/ 2 ημέρες πρινΑποκλεισμός της Σάκκαρη από τον 1ο γύρο του Roland Garros
η Muchova πανηγύρισε τη νίκη με 7-6 (5), 7-5