
Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν στο γήπεδο. Στην εξέδρα. Προκειμένου ο κόσμος να μπορεί να θαυμάσει το νέο απόκτημα των Φιλαντέλφια 76ερς. Μόνο που δεν μπορεί ακόμη να αντέξει και οι Σίξερς είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν. Και να ελπίζουν σε καλύτερες εμφανίσεις.
Οι Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι μετρούν 9 σερί νίκες, πέρασαν σαν… σίφουνες από την πόλη της αδελφικής αγάπης, επικρατώντας με διαφορά 48 πόντων (135-87), με τους Τζέισον Τέιτουμ (28π., 12 ριμπ., 6 ασίστ) και Τζέιλεν Μπράουν (29π., 8 ριμπ., 3 ασίστ) να δίνουν το ρυθμό και τον Άαρον Νέισμιθ να ακολουθεί με 18 πόντους.
Για τους Σίξερς (ο Πολ Μιλσαπ έκανε ντεμπούτο με 9 πόντους σε 8:56) μόνο ο Τζοέλ Εμπίντ (19π., 13/16 βολές, σε 26:21) και ο Ταϊρίς Μάξεϊ (11π.) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.
Τα δωδεκάλεπτα: 22-32, 42-69, 58-101, 87-135

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
/ 13 ώρες πρινΧάλκινο μετάλλιο στο κόμπο της καλλιτεχνικής κολύμβησης
Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης
-
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
/ 13 ώρες πρινΟ Ντούσκος δεύτερος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας
Η κούρσα ήταν συγκλονιστική στα τελευταία 500 μέτρα
-
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
/ 17 ώρες πρινΧρυσός στο σκιφ ελαφρών βαρών ο Παπακωνσταντίνου
Ασημένιο για τη Ζωή Φίτσιου
-
ΔΙΕΘΝΗ
/ 19 ώρες πρινΤελικοί σε Μόντρεαλ και Τορόντο
O Hubert Hurkacz θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta, στον πρώτο του τελικό σε...