Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δικαίωση Γιαννόπουλου, η Πλατανιώτη ταξιδεύει στο Τόκιο!

Γιαννόπουλος και Γιαννουρής από την ΚΟΕ πίστεψαν κι έκαναν το θαύμα

Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη προέκυψε τις τελευταίες ώρες χάρις στην επιμονή των δύο ισχυρών ανδρών της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας οι οποίοι ήταν ίσως και οι μόνοι που πίστευαν στο θαύμα.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης είχε βρεθεί θετική στο τελευταίο τεστ πριν ταξιδέψει η Εθνική (με το δεύτερο γκρουπ) για το Τόκιο, αλλά από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της ΚΟΕ βρέθηκε στο πλευρό της για να τη στηρίξει ψυχολογικά αφού η Πλατανιώτη είδε τους κόπους πέντε ετών και ενώ είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας της, να γκρεμίζονται.

Ωστόσο, με παρακίνηση του Γιαννόπουλου η Πλατανιώτη έκανε συνεχώς ελέγχους και μόλις εμφάνισε δύο αρνητικά self test, αμέσως έκανε και το μοριακό.

Το αποτέλεσμα ήταν και αυτό αρνητικό και σήμερα το πρωί, συνοδευόμενη από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΚΟΕ Γιάννη Γιαννουρή έκανε δεύτερο μοριακό τεστ το οποίο ήταν επίσης αρνητικό κι έτσι αμέσως επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο (Αθήνα, Ζυρίχη, Τόκιο) καθώς η ΚΟΕ είχε μεριμνήσει να κρατήσει θέση και φτάνει αύριο στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Η ΚΟΕ θα τη δηλώσει στο αυριανό technical meeting και θα πιέσει να γίνει δεκτή τόσο στο ντουέτο όσο και στο ομαδικό.

Άλλωστε η ΔΟΕ και η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου, έκαναν τα στραβά μάτια για τους 63 Αυστραλούς που κανονικά έπρεπε να μπουν σε καραντίνα λόγω της επαφής που υπήρξε με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Εκεί ο Τζον Κόουτς (Αυστραλός αντιπρόεδρος της ΔΟΕ) «καθάρισε» και κανείς δεν είπε τίποτα.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είναι ακόμα και καραντίνα και του επιτρέπεται μια ώρα την ημέρα προπόνηση συνοδεία και υπό την επίβλεψη Ιάπωνα, κάπου σε άγνωστη τοποθεσία. Μόνο με κλειστά τα μάτια και με κουκούλα δεν μεταφέρουν τον Έλληνα βαδιστή οποίος έχει αρνητικά όλα του τα τεστ…

Πηγή:Sportsfeed.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ