Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2019!

Το ένταλμα αφορούσε την υπόθεση βιασμού στο Λας Βέγκας.

Έτοιμες να συλλάβουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να ήταν οι αστυνομικές αρχές του Λας Βέγκας πριν από δύο χρόνια, για τις κατηγορίες περί βιασμού της Καθρίν Μαγιόργκα στο ξενοδοχείο Palms Hotel and Casino στις 12 Ιουνίου 2009.

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της κατάθεσης του δικηγόρου της Μαγιόρκα, Λέσλι Μαρκ Στόβαλ, έγγραφο που απέκτησε κι έφερε στο φως η «Sun», οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση είχαν υπογράψει ένταλμα σύλληψης για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μόλις το 2019, μερικούς μήνες μετά τις επίσημες καταγγελίες της Αμερικανίδας. Η εξέλιξη αυτή είχε ακολουθήσει την υποβολή του Ρονάλντο σε έλεγχο DNA επίσης με επίσημο ένταλμα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η πλευρά του συνηγόρου της Μαγιόρκα, «φρένο» στη σύλληψη του 34χρονου, τότε, φορ της Γιουβέντους έβαλε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας, Στιβ Γουλφσον, ο οποίος είχε κρίνει πως δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις για τις καταγγελίες που βάρυναν τον Πορτογάλο κι έτσι δεν χορήγησε την κυβερνητική άδεια για να ασκηθεί δίωξη.

Το καλοκαίρι του 2019 οι καταγγελίες αποσύρθηκαν από την πλευρά της Μαγιόρκα και η υπόθεση παραμένει κλειστή ως σήμερα. Ο ίδιος ο Ρονάλντο, πάντως, δεν έχει ξεμπερδέψει εντελώς με την υπόθεση και μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα, έδινε «μάχη» για να μπλοκάρει τη διαρροή 200 εγγράφων σχετικων με την υπόθεση από τους «New York Times».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ