Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκοψε την πίτα του ο Ηρόδοτος

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Κρασάς».

Την κοπή της πίτας της πραγματοποίησε η ομάδα του Ηροδότου το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, μετά και τη νίκη επί του ΟΦ Ιεράπετρας, με την οποία ο Ηρόδοτος έφτασε τους 17 βαθμούς, οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση αλλά και το προσωπικό του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στον «Κρασά» στη Νέα Αλικαρνασσό όπου γευμάτισαν και στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας.

Την κοπή πραγματοποίησε ο εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου, Δημήτρης Κρασάς ενώ και ο αδελφός του Μανώλης, έδωσε το παρών απευθύνοντας χαιρετισμό στην ομάδα. Οι μεγάλοι τυχεροί της ημέρας ήταν οι Νίκος Βρεττός και Sidiki Abubakari στα κομμάτια των οποίων βρέθηκαν τα δύο φλουριά της πίτας.

Στη σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ηροδότου προς το Ζαχαροπλαστείο-Αρτοποιείο «Χαρωνίτης» για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, αλλά και προς το εστιατόριο «Κρασάς» για τη φιλοξενία, έγινε γνωστό πως το όνομα της επιχείρησης των Δημήτρη και Μανώλη Κρασά πρόκειται θα τοποθετηθεί στη φανέλα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ