Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έλληνες πρόσφυγες από την Ουκρανία φιλοξενεί στη Χαλκιδική ο Ιβάν Σαββίδης

Ο λόγος για το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς.

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και έδωσε εντολή στους συνεργάτες τους, ούτως ώστε να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς οι Ελληνες που εγκατέλειψαν την Ουκρανία λόγω του πολέμου.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, Έλληνες ομογενείς από την Ουκρανία, θα φιλοξενηθούν σε δωμάτια, στο πολυτελές ξενοδοχείο του, στο Πόρτο Καρράς.

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και έδωσε εντολή στους συνεργάτες τους, ούτως ώστε να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία Πόρτο Καρράς οι Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ουκρανία λόγω του πολέμου. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία διαθέτει 487 δωμάτια και ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να σταθεί δίπλα στους πρόσφυγες του πολέμου και το έχει καταστήσει σαφές προς όλους, γι’ αυτό και πήρε αυτή την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη το κομβόι των Ελλήνων που εγκατέλειψαν τη Μαριούπολη, με ειδικό σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών, μετά την οδηγία από τους ρωσόφωνους να εγκαταλείψουν την Μαριούπολη μέχρι την Τετάρτη.

Το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς καταλαμβάνει έκταση 17.630 στρεμμάτων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία «Μελίτων» και «Σιθωνία» και τις Βίλες «Γαλήνη» το οινοποιείο με το βιολογικό αμπελώνα, έκτασης 4.750 στρ., αθλητικές εγκαταστάσεις κ.λπ. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στο Porto Carras Grand Resort, στεγάζεται σε ένα μοντέρνο κτίριο με θέα στο Αιγαίο και απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την Παραλία Νέου Μαρμαρά και 110 χλμ. από τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ