Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Ενημέρωση για την είσοδο των φιλάθλων στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (8/1)

Δικαίωμα έκδοσης των δελτίων θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι, με βάση τα όσα προβλέπονται στην από 29/12/21 ΚΥΑ (σύμφωνα με την οποία δικαίωμα εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχει το 10% της αδειοδοτημένης χωρητικότητας), για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (8/1/2022, 17:15) η είσοδος στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα γίνεται μόνο με την επίδειξη «Δελτίου Εισόδου».

Δικαίωμα έκδοσης των εν λόγω δελτίων θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, κατά αποκλειστική προτεραιότητα και βάσει της ακόλουθης διαδικασίας, η οποία θα τεθεί σε λειτουργία σήμερα, Πέμπτη 6/1/22 από τις 14:00.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, πρέπει να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, www.oficretefc.com στην ενότητα «Εισιτήρια».

Αφού επιλέξουν την Θύρα στην οποία έχουν εκδώσει το διαρκείας τους, εισάγουν τα στοιχεία στα οποία εκδόθηκε το εισιτήριό τους (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ), συμπληρώνουν στο πεδίο «Κωδικός κουπονιού» τον ΑΜΚΑ τους και εκδίδουν το «Δελτίο Εισόδου» για τον αγώνα.

Η διαθεσιμότητα των «Δελτίων Εισόδου» είναι περιορισμένη λόγω των όσων προβλέπονται στη νέα ΚΥΑ και η διαδικασία θα είναι σε ισχύ μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα που δικαιούται να εκδώσει η ομάδα μας με βάση την αδειοδοτημένη χωρητικότητα του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την είσοδο στην εγκατάσταση θα γίνεται επίδειξη τόσο του «Δελτίου Εισόδου» όσο και του εισιτηρίου διαρκείας, το οποίοι οι φίλαθλοι θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να φέρουν μαζί τους.

Η θύρα και η θέση θα είναι η ίδια με αυτήν που αναγράφεται στο εισιτήριο διαρκείας, με εξαίρεση τους κατόχους της Θύρας 1, τα «δελτία εισόδου» των οποίων θα είναι στις Θύρες 4 & 5.

Η είσοδος των φιλάθλων στην εγκατάσταση θα γίνεται από:

  • Την Θύρα 4, για τους κατόχους διαρκείας στις Θύρες 1, 4 & 5
  • Την Θύρα 7, για τους κατόχους διαρκείας στις Θύρες 2, 3, 7Α & 7Β
  • Την Θύρα 8Α, για τους κατόχους διαρκείας στη Θύρα 8
  • Την Θύρα 9, για τους κατόχους διαρκείας στη Θύρα 9 (upper & lower).

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι φίλαθλοι οφείλουν να έχουν μαζί τους:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.
  • Αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης

Όσοι είναι από 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test, που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.

Μην ξεχνάμε ότι η συνεργασία όλων μας και η απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων αποτελεί βασική προτεραιότητα για να παραμείνουν ανοιχτά τα γήπεδα και φυσικά για να αυξηθεί το ποσοστό των φιλάθλων στις εξέδρες.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2810 –  254674.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1