Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Εννέα οι συλλήψεις από το Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η απόδραση με 2-4 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την έδρα της Λιντς συνοδεύτηκε με εννέα συλλήψεις!

Η «φλόγα» που αναζωπυρώνεται μεταξύ Λιντς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και η ισχυρή αντιπαλότητα που τις διέπει, δεν λέει να κοπάσει. Και τελευταία υπενθύμιση για την διαχρονική κόντρα που χωρίζει τα δυο «στρατόπεδα» ήταν τα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν στο «Ελαντ Ρόουντ» κατά την αναμέτρηση της Κυριακής (20/2).

Από το κέρμα που εκτοξεύτηκε από φίλους των γηπεδούχων προς τη μεριά του Άντονι Ελάνγκα, μέχρι την γενικότερη αναστάτωση που υπήρξε στις κερκίδες, ήταν εμφανές πως η μεταξύ τους συνάντηση δεν διεξήχθη υπό το πιο «φιλικό» κλίμα.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, η πρωτόγνωρη αστυνομική παρουσία στο γήπεδο δεν ήταν ικανή για να αποτρέψει καθολικά τα επεισόδια, με τις Αρχές να αναγκάζονται να προβούν σε εννέα συλλήψεις για να διασφαλίσουν την τάξη!

«Δεν υπήρχε κάποια σημαντική αναταραχή, αλλά σημειώθηκαν μερικά περιστατικά στο γήπεδο πριν από τον αγώνα και μικρά επεισόδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Αρχών του Γιόρκσαϊρ, με τη Λιντς από την πλευρά της να παίρνει την σκυτάλη και να αναγγέλλει ποινές για τους δράστες που εκτόξευσαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ