Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Επέστρεψαν οι δευτεραθλήτριες κόσμου

Η εθνική ομάδα πόλο Νεανίδων που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Στην Ελλάδα επέστρεψαν το μεσημέρι της Τρίτης τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο Νεανίδων που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Τα κορίτσια συνέχισαν μια σπουδαία παράδοση για το ελληνικό πόλο το οποίο εδώ και χρόνια είναι στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Κατά την άφιξη η MVP του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και αθλήτρια του Ολυμπιακού Φωτεινή Τριχά είπε στο koe.org.gr:

Είμαστε πολύ περήφανες και χαρούμενες που ανεβάσαμε την Ελλάδα ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα. Παλέψαμε για άλλη μια φορά με όλες μας τις δυνάμεις, όπως άλλωστε δεν «ξεχνάμε» ποτέ να κάνουμε. Έχουμε, βέβαια και μια γλυκόπικρη γεύση για τον τελικό με τις ΗΠΑ.
Όμως, επειδή ο καθένας ξεχωριστά (απ’ όσους απαρτίζουν αυτή την ομάδα) δίνει τον καλύτερο του εαυτό κάθε στιγμή, ανυψώνεται η στάθμη της χαράς που νιώθουμε. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν, είτε βρίσκονται μακριά είτε κοντά. Δεν σταματάμε να προσπαθούμε, να δουλεύουμε και να ονειρευόμαστε… και ως γνωστόν, τα όνειρα είναι για να μας ξυπνάνε».

5656271
5656377
5656360

Στην αποστολή ήταν οι εξής 13 πολίστριες: Δέσποινα Ανδρεάδη, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Μαρία Καραγιάννη, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Διονυσία Κουρέτα, Βασιλική Λασκαρίδου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Νεφέλη Χαλδαίου.

Μαζί τους η ομοσπονδιακή τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη και η συνεργάτης Κατερίνα Οικονομοπούλου, δύο κορίτσια που ήταν στην ομάδα του 2004 που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ