Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη στα σχολικά συγκροτήματα της Κοινότητας Βενεράτου

Έκαναν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού, Στέλα Καλογεράκη και Αριστέα Πλεύρη

Επίσκεψη στα σχολικά συγκροτήματα της Κοινότητας Βενεράτου έκαναν σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Στέλα Καλογεράκη και  Πολιτισμού – Τουρισμού και Εθελοντισμού Αριστέα Πλεύρη συνοδευόμενες από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Αντώνη Περυσινάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι Αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τους Διευθυντές, τόσο του Γυμνασίου Βενεράτου κ. Στέλιο Δελατόλα όσο και του Δημοτικού Σχολείου κ. Αθανάσιο Πασίση οπότε και ενημερώθηκαν για τα θέματα και τις ανάγκες των σχολικών μονάδων. Εξάλλου η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Καλογεράκη έχει ήδη ξεκινήσει μία σειρά επαφών με τις Διευθύνσεις των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Ηρακλείου και επισκέψεων των σχολικών συγκροτημάτων σε μία προσπάθεια άμεσης ενημέρωσης, αυτοψίας και καταγραφής των αναγκών.

Ακολούθησε συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βενεράτου κ. Βαγγέλη Μαραγκάκη καθώς και με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Θεόφιλο Μπρόκο, οπότε και συζητήθηκαν θέματα πολιτιστικών δράσεων στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ