Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Επιστρέφει νικητής από τη Χίο ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Πρώτοι σκόρερ οι Αποστολάκης και Αμπάζης που σημείωσαν από 3 γκολ

Στην τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, γεγονός που τον ανεβάζει βαθμολογικά, έφτασε το Σάββατο ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επέβαλε την ανωτερότητα της στο Ιωνικό κολυμβητήριο, κερδίζοντας τη Χίο με 11-9.

Μια νίκη που επιβεβαιώνει έτσι τη δυναμική του Ναυτικού Ομίλου, o οποίος φτάνει σε μια νέα νίκη μετά από αυτές που σημείωσε κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΟΥΚ Βόλου.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, αιφνιδιάζοντας τη Χίο, καθώς απέκτησε το προβάδισμα με 4-0, το οποίο ουσιαστικά συντήρησε στη συνέχεια. Να σημειωθεί πως λίγο πριν το τέλος αποβλήθηκαν χωρίς αντικατάσταση με κόκκινη κάρτα οι Αγιωργούσης για τον ΝΟ Χανίων και Μιμίδης για την Χίο.

Πολύ καλό επιθετικά παιχνίδι από τον Αποστολάκη που σημείωσε 3 γκολ, ενώ ακολούθησε με 2 ο Τοθ. Τα περισσότερα γκολ για την Χίο σημείωσε ο Αμπάζης, 3.

ΧΙΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-11

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-3, 4-2, 3-3

Χίος (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ, Μπενέτος, Γδύσης 1, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ιωα., Καρακούρος Ιωα., Καρακούρος Μ., Αμπάζης 3.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Νικολαΐδης 1, Σαρτζετάκης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Κανδανολέων, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Τοθ 2, Αποστολάκης 3, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ