Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στα θρανία με υποτροφίες, προσφορές και δώρα από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

20 υποτροφίες συνολικής αξίας 8.000 ευρώ σας περιμένουν στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Back to sXool με 20 υποτροφίες συνολικής αξίας 8.000 ευρώ για τα φροντιστήρια Palso Κρήτης (οι 5 αποκλειστικά για πολύτεκνες οικογένειες) και 50 tablets (τα 25 αποκλειστικά για πολύτεκνες οικογένειες) σας περιμένουν στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Λίγες μέρες πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και οι γονείς έχουν ξανά έναν πολύτιμο «σύμμαχο» στη μάχη για τα σχολικά είδη: Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Η μεγάλη Κρητική εταιρεία, βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό γονιών και μαθητών, προσφέροντας 20 υποτροφίες αξίας 400 ευρώ η κάθε μια για όλα τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Palso της Κρήτης, καθώς και 50 tablets, έπειτα από κλήρωση. Αξίζει να τονιστεί ότι στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., οι 5 από τις 20 υποτροφίες και τα 25 από τα 50 tablets, θα δοθούν αποκλειστικά σε πολύτεκνες οικογένειες. Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι πολύ απλή: Με κάθε αγορά προϊόντων των φυλλαδίων Χαλκιαδάκης με την xtra card ως και 20/9/21, ο καταναλωτής κερδίζει μια συμμετοχή, σε αναλογία 1 € = 1 συμμετοχή.

Οι εκπλήξεις όμως στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, δεν σταματάνε εδώ. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες των μικρών μαθητών αλλά και των γονιών, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης γέμισαν τα ράφια τους με μια τεράστια, μοντέρνα ποικιλία σε σχολικά είδη. Τσάντες από μόλις 4,5 €, τετράδια, κασετίνες, μαρκαδόροι, στυλό, μολύβια, παγουρίνο, τάπερ, ισοθερμικά τσαντάκια φαγητού, θερμός, όλα όσα μετατρέπουν τη σχολική καθημερινότητα σε μια ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και ατομικής προστασίας για κάθε παιδί!

Επιπλέον, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης οι γονείς βρίσκουν προτάσεις για το σχολικό γεύμα των παιδιών τους. Βρίσκουν το «Snack to School»! Έξυπνες και νόστιμες ιδέες για κολατσιό που προσφέρει στα παιδιά ενέργεια, απόλαυση αλλά και υψηλή θρεπτική αξία σε κάθε μπουκιά, με λαχταριστά γεύματα που μπορούν εύκολα και γρήγορα να φτιαχτούν σε κάθε σπίτι με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Για όλα τα παραπάνω και αυτή τη σχολική χρονιά τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αποτελούν την πρώτη επιλογή. Και παίρνουν άριστα!

Tip: Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές και τα προϊόντα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και να επιλέξετε ό,τι επιθυμείτε, από το eshop Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://bit.ly/3mWPN9Q

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ