Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για τον Κεραυνό

Ο Κεραυνός επιβλήθηκε με 4-1 του Πήγασου για τη 19η αγωνιστική.

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για τον Κεραυνό επικρατώντας 4-1 του Πήγασου για την 19η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ!

Ο Κεραυνός από τα πρώτα λεπτά θέλησε να επιβάλει το ρυθμό του χάνοντας σημαντική στιγμή μόλις στο 6΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέη να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Σκουραδάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κυπραίο, ενώ μέχρι την ανάπαυλα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις με το 1-0 ωστόσο να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος ήταν ο Μπέης που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 51΄, ενώ ο Κεραλάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με δύο δικά του τέρματα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κασαπάκης για την ομάδα του Πήγασου.

Κεραυνός: Δεληγιαννάκης, Δασκαλάκης, Βασιλάκης(85’ Κουναλάκης), Αμανάκης, Κουλτζής(75΄Χατζηπαράσχος), Γωνιανάκης, Κυτσύκου, Τριαματάκης(62’ Κεραλάκης), Ξημεράκης(75’ Κοσμαδάκης), Μπέης, Κυπραίος(62’ Παπαδάκης)

Πήγασος: Σκουραδάκης, Χανιωτάκης, Κυριακάκης, Σωμαράκης, Μουσταφά, Παπαδάκης, Καμπουράκης, Τσαγκαράκης, Μανίκας, Καλλέργης, Αγγέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ