Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ηρόδοτο!

Προπόνηση με 15 ποδοσφαιριστές ενόψει Καλαμάτας – Μοναδικός αμφίβολος ο Χατζησάββας

Όλοι παρόντες μετά από καιρό στον Ηρόδοτο, ο οποίος… συνέρχεται σιγά-σιγά από τον κορωνοϊό και στρέφει το βλέμμα του στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Καλαμάτα!

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά και οι 15 ποδοσφαιριστές, όσοι έχουν μείνει στην ομάδα μετά τις πολλές αποχωρήσεις. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο Χατζησάββας που δεν είναι 100% έτοιμος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Με 15 ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας μας τη Δευτέρα, όπου στην ουσία ξεκίνησε και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο την Καλαμάτα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν υποβληθεί σε τεστ και η ομάδα μας καλείται να αγωνιστεί σε δύο ημέρες, με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται αυτό.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε συνεχόμενες δραστηριότητες προκειμένου να δρομολογήσουν το ταξίδι. Επιπλέον γίνονται διεργασίες έτσι ώστε να εκδοθούν δελτία ποδοσφαιριστών προκειμένου να καλυφθούν τυχόν απώλειες αλλά και ο ήδη μειωμένος αριθμός παικτών που υπήρχαν στο ρόστερ από το καλοκαίρι. Στα αγωνιστικά οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε μέτριας έντασης προοδευτική επανένταξη με περιεχόμενα τεχνικοτακτικής. Ο Χατζησάββας ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος και θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης και στη συνέχεια η αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ