Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επόμενος επικεφαλής της ΕΠΟ θεωρείται από σήμερα ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Στη λήξη της προθεσμίας δεν δηλώθηκε άλλη υποψηφιότητα

Σήμερα Πέμπτη έληγε η προθεσμία που υπήρχε για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες στις εκλογές της ΕΠΟ.Δεδομένου λοιπόν ότι δεν δηλώθηκε καμία άλλη πλην αυτής που του Μάκη Γκαγκάτση, εκείνος θεωρείται ήδη πρόεδρος.

Κάτι που σημαίνει ότι οι αρχαιρεσίες της 22ας Ιουλίου απλά θα σφραγίσουν την ανάδειξή του σε επικεφαλής της ομοσπονδίας και το μόνο που μένει να φανεί ο αριθμός των Ενώσεων που θα τον στηρίξουν για να εκλεγεί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Κατά την πάροδο της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. διαπιστώθηκε ότι μόνο ο κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την δε υποψηφιότητα του πρότεινε ο απαιτούμενος από το Καταστατικό αριθμός Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Οι σχετικοί φάκελοι έχουν προσκομιστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, η οποία καλείται βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 και των Παραρτημάτων Γ και ΣΤ του Καταστατικού να προχωρήσει στον «Έλεγχο Ακεραιότητας».

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Ε.Π.Ο. έχει προγραμματιστεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 22ης Ιουλίου 2024».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ