Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: Μαζικά συλλαλητήρια αύριο σε όλη τη χώρα

Οι εργαζόμενοι δεν υπερασπίζονται μόνο τις θέσεις εργασίας τους, αλλά εναντιώνονται και στο ξεπούλημα ενός σημαντικού «χαρτιού» για την ελληνική οικονομία.

Διεκδικώντας τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ ανακοίνωσαν για το Σάββατο 26/2 24ωρη απεργία και Συλλαλητήριο στις 12.00 π.μ. στο Σύνταγμα, με προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους: «Φορώντας την φόρμα εργασίας μας και κρατώντας ψηλά την σημαία της ενότητας, μπαίνουμε στα λεωφορεία με τις γυναίκες και τα παιδιά μας, τους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής μας και κατεβαίνουμε στην Αθήνα.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου είναι μια κινητοποίηση πολλών σωματείων, Ε.Κ., Ομοσπονδιών, ενάντια στην ακρίβεια, στο κλείσιμο εργοστάσιων, τις απολύσεις, την απελπιστική κατάσταση την υγεία, ενάντια στον εργασιακά μεσαίωνα των εργολαβιών και την καταστολή.

Σε αυτήν την Πανελλαδική Κινητοποίηση οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, στα Πετρέλαια και Λιπάσματα καβάλας, στην cosco, στα Μεταλλεία Χρυσού στην Χαλκιδική, οι υγειονομικοί, τα Σωματεία και οι Ομοσπονδίες των κλάδων μας, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί εκτός από τον κοινό αγώνα με όλους τους εργαζόμενους, σε αυτήν την κινητοποίηση το κεντρικό σύνθημα είναι να ανεβεί ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα η αλληλεγγύη στους αγώνες μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ