Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδος: Κλήθηκε και ο Λύρατζης μετά το πρόβλημα με Σταφυλίδη

Ο Παναγιώτης Σταφυλίδης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον Γκουστάβο Πογέτ να καλεί τον Λύρατζη στην αποστολή της Εθνικής.

Μια αλλαγή στις κλήσεις για τα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ. Όπως έγινε γνωστό ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε στην ομάδα τον Λευτέρη Λύρατζη, επιβραβεύοντας τον άσο του ΠΑΟΚ για τις εμφανίσεις που έχει με την ομάδα του.

Η απόφαση αυτή του Πογέτ έχει άμεση σχέση με τον Παναγιώτη Σταφυλίδη. Όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Έτσι, ο Γκουστάβο Πογέτ αποφάσισε να προχωρήσει στην κλήση του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ. Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ακόμη δεν είναι δεδομένο ότι ο Λυρατζης θα παραμείνει στην αποστολή, καθώς, συμπεριλαμβάνεται και στα πλάνα της Εθνικής Ελπίδων η οποία έχει μπροστά της και ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι με την Πορτογαλία. Ο Λύρατζης θα δώσει το «παρών» στην πρώτη της Εθνικής τη Δευτέρα και εκεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός με τους Κωνσταντινίδη – Φύσσα θα πάρουν την τελική απόφαση για το ποια από τις δύο Εθνικές ομάδες να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ