Συνδεθείτε μαζί μας

CONFERENCE LEAGUE

Φαβορί η Αθήνα για τον τελικό του Conference League

Το ΟΑΚΑ είναι πλέον το φαβορί για τη φιλοξενία του τελικού του Conference League.

Ο τελικός του Conference League φέρεται να βρίσκεται στον «αέρα» και η UEFA εξετάζει την πιθανότητα μετάθεσής του από την Αλβανία στη χώρα μας! Η αγγλόφωνη ιστοσελίδα Inside Futbol αποκάλυψε ότι λόγω της κρίσης που έχει δημιουργηθεί στην «ακέφαλη» αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, υπάρχουν πλέον αρκετές πιθανότητες για να διεξαχθεί ο τελικός στην Ελλάδα.

Αυτό τόνισε στο Gazzetta και ο δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής «Albanian Screen» και του «Radio Televizioni Shqiptar», Ένο Σκάρκο, ο οποίος τόνισε πως σύντομα η UEFA θα ανακοινώσει την απόφασή της. Όπως μάλιστα υπογράμμισε, η Αθήνα είναι η πόλη η οποία αυτή τη στιγμή αποτελεί το φαβορί για να φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

«Σήμερα θα γίνει σύσκεψη στην UEFA για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τον τελικό της διοργάνωσης και το ενδεχόμενο μετακίνησής του. Μάλλον το απόγευμα θα γίνει η σύσκεψη. Όπως έχουν τώρα τα πράγματα, οι πιθανότητες για να αλλάξει η έδρα του τελικού είναι πάρα πολλές. Κι αυτό διότι η διοργανώτρια αρχή προβληματίζεται από την κρίση στην αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία παραμένει χωρίς ηγεσία μετά την αναστολή του πρόεδρου Αρμάντ Ντούκα για πολιτικό σκάνδαλο.

Ο Τσέφεριν επισκέφθηκε τα Τίρανα τον προηγούμενο μήνα κι επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό της χώρας, Εντι Ράμα για να του το ξεκαθαρίσει πως χωρίς ηγεσία στην αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν γίνεται να διεξαχθεί τελικός στην Αλβανία. Ωστόσο, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει για την ώρα.

Η Ελλάδα πάντως έχει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή για να αναλάβει τον τελικό. Συγκεκριμένα η Αθήνα, καμία άλλη πόλη. Αλλά αυτό ακόμα δεν είναι επίσημο. Μετά την Ελλάδα υπάρχει στο τραπέζι και η Βόρεια Μακεδονία. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα…», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Gazzetta ο Αλβανός ρεπόρτερ Ένο Σκάρκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το CONFERENCE LEAGUE