Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Φελίπε: «Έχω θέση στο ρόστερ της Σπόρτινγκ»

Ο δανεικός στον ΟΦΗ, Λουίς Φελίπε, τόνισε ότι είναι χαρούμενος στο Ηράκλειο.

Ο Βραζιλιάνος φορ Λουίζ Φελίπε έδωσε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα O Jogo. Ο επιθετικός που αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μίλησε μεταξύ άλλων για το μέλλον του στην ομάδα της Κρήτης, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι αξίζει να αποτελεί μέλος των «λιονταριών».

Πώς προέκυψε η προοπτική του ΟΦΗ;

«Υπήρχε ένας Πορτογάλος προπονητής στον ΟΦΗ, που ήξερε για την κατάστασή μου και με ρώτησε αν με ενδιέφερε να πάω. Και του είπα ναι.

Ήξερε ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος στη Σάντα Κλάρα. Εγώ έπρεπε να βγω από αυτό το περιβάλλον, καθώς δεν ήταν καλό για εμένα. Είμαι χαρούμενος εδώ στον ΟΦΗ. ΤΟ κλαμπ είναι οργανωμένο, υπάρχουν καλές συνθήκες. Οι άνθρωποι με καλωσόρισαν. Είναι υπέροχο μέρος για να κάνω επανεκκίνηση. τα πράγματα πάνε καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι, για να φτάσω στο κορυφαίο μου επίπεδο».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Πριν φτάσω εγώ ήταν να μπει στην εξάδα των play offs, για να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο. Τώρα όμως συμμετέχουμε στα play out. Προφανώς και θέλουμε να μείνουμε ανάμεσα στους καλύτερους».

Έχεις εκφράσει ενδιαφέρον να μείνεις;

«Νομίζω ότι είναι ακόμη νωρίς, πρώτα πρέπει να αποφασίσουν για αποχωρήσεις, ανανεώσεις συμβολαίων κ.λπ. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν πει κάτι. Όταν έρθουν να μου μιλήσουν, θα είμαι έτοιμος να απαντήσω».

Για το αν θεωρεί πως έχει θέση στο ρόστερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην οποία ανήκει:

«Ειλικρινά, το πιστεύω. Νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω χώρο σε αυτή την ομάδα. Έπαιξα 30 παιχνίδια ως βασικός στη Σπόρτινγκ και πέτυχα 17 γκολ. Αυτοί είναι αριθμοί που αξίζουν σεβασμό. Αν η Σπόρτινγκ με θέλει πίσω, θα είμαι εκεί».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ