Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Φέστα: «Δεν γίνεται να κάνεις δύο τέτοια πέναλτι σε δεκαπέντε λεπτά»

Ο Τζιανλούκα Φέστα στάθηκε στα ατομικά λάθη όλων των παικτών του.

O Ιταλός προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

«Δεν είναι δυνατόν να παίξεις όταν δέχεσαι δύο γκολ με πέναλτι σε 15 λεπτά. Και μετά σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολο να μπεις ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Ναι μεν πετύχαμε ένα γκολ αλλά σε λάθος τέρμα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά και πάλι δεν σκοράραμε. Είδα όμως κάποια κακή συμπεριφορά από τους παίκτες μου και δεν μου άρεσε αυτό. Πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, δεν είναι δυνατόν να κάνεις δύο πέναλτι με αυτό τον τρόπο.

Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμάσουμε αυτό το ματς. Τους δείξαμε τα πάντα για τον αντίπαλο, προπονηθήκαμε για να βρούμε λύσεις και εν τέλει δεχτήκαμε δύο γκολ με πέναλτι με αυτό τον τρόπο. Το οποίο κατέστρεψε τα σχέδια μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το ματς με τη Λαμία, μια μεγάλη μάχη στην οποία θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Έγιναν πολλά ατομικά λάθη, δεν ξέρω γιατί. Οι παίκτες με τέτοια εμπειρία δεν μπορούν να κάνουν τόσο ηλίθια λάθη. Έχει να κάνει με τη δική τους προετοιμασία για το ματς καθώς εμείς κάναμε τα πάντα για να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1