Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Φλάουνας: «Για το καλύτερο ο ΟΦΗ στα πλέι-άουτ»

Στη μάχη των πλέι-άουτ με τριήμερο φωτιά για τον ΟΦΗ

Στην μάχη των πλέι-άουτ, για τις θέσεις 5-8, μπαίνει η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, μετά την απόφαση της ΕΣΑΠ, να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια (όπως προβλέπει η προκήρυξη), παρά το γεγονός ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Ο ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με το Φοίνικα Σύρου, τελευταίο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έμεινε στην Αθήνα, για τρία διαδοχικά παιχνίδια, στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα, με τον Φίλιππο Βέροιας (Παρασκευή 26/3, 7μμ), με τον Μίλωνα (27/3, 5μμ) και την Κηφισιά (28/3, 5μμ).

Αυτός θα είναι ο πρώτος γύρος, των πλέι-άουτ, καθώς θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος 2-6 Απριλίου, ώστε να αναδειχθούν οι ομάδες που θα καταλάβουν οριστικά τις θέσεις 5-8.

Αναφερόμενος στα παιχνίδια των πλέι-άουτ ο προπονητής τού ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, ανέφερε ότι «τόσο εμείς όσο και ο Φίλιππος, ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά απο τον covid. Δεν είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση. Θα είναι ένα ντέρμπι και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς απο αυτό το τριήμερο. Είναι αδιανόητο να κάνεις τρία παιχνίδια σε τρείς μέρες, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες που δεν είναι έτοιμες σωματικά και πνευματικά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, στα παιχνίδια αυτά».

*Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ εκφράζουν τις θερμότερες ευχές, τους,  στον φυσικοθεραπευτή της ομάδας βόλει, Γιώργο Φαλιακάκη, για την γέννηση του υιού του.

Να είναι τυχερό και καλότυχο, το νεογέννητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ