Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Γιαννούλης: «Θέλω να αποτελέσω μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Γιαννούλη

Ο Κώστας Γιαννούλης ανανέωσε με τον ΟΦΗ για ακόμη μια σεζόν, με τον αρχηγό της κρητικής ομάδας να κάνει δηλώσεις, αναφέροντας πως θέλει να αποτελέσει μέρος της ιστορίας της.

«Πριν από 3,5 χρόνια πήρα την απόφαση να υπογράψω στον ΟΦΗ, είχα ένστικτο πως θα δικαιωθώ και θα κολλήσω με την ομάδα και όντως δικαιώθηκα. Έχω περάσει καταπληκτικές στιγμές, φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αυτήν την στιγμή έρχομαι να παίξω έναν χρόνο ακόμα με την ομάδα, να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Νιώθω μεγάλη χαρά, το ήθελα πολύ και είναι ανταμοιβή των κόπων. Θέλω να πω ευχαριστώ στην διοίκηση και στον κόσμο που με στηρίζει. Οι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν δύο. Στο ματς με τον Πλατανιά και όταν εξασφαλίσαμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από πολλά χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο μιας μεγάλης ομάδας, έχεις ευθύνες και πρέπει στην ουσία να βοηθάς τους συμπαίκτες σου στις πιο δύσκολες στιγμές.

Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τους παίκτες να δένονται με την ομάδα, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν το βλέπουμε πλέον και δίνεται η δυνατότητα να δεθώ για τον κόσμο και θέλω να αποτελέσω ένα μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ και να με θυμούνται όπως και άλλους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κόσμο και να ξέρουν πως θα δίνω το 100% όπως το κάνω αυτά τα 3,5 χρόνια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ