Συνδεθείτε μαζί μας

KYΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η αποστολή του Εργοτέλη για τον Βόλο

Το απόγευμα της Τετάρτης (06/10 – 16:00) αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου

Έτοιμος για το δεύτερο ταξίδι του είναι ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα της Τετάρτης (06/10 – 16:00) στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης την Νίκη Βόλου.

Η ομάδα του Εργοτέλη, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο στάδιο, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της που κατά κύριο λόγο αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα αλλά και τις στατικές φάσεις.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μπαδήμας σε ένα ακόμα ματς θα στερηθεί τον στρατευμένο Κοκκίνη καθώς επίσης και τους τραυματίες  Πατρινό, Abdulahi, Tyrone, Αλεξάκη, Κουτάντο και Θεοδωράκη.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη  που θα ταξιδέψει νωρίς το απόγευμα με προορισμό τον Βόλο αποτελείται από τους: Τσέλιος, Τζελέπης, Μήτσο, Σαρρής, Ποζατζίδης, Πεϊος, Μπουρσέλης, Ντουμάνης ,Κατσούρρι, Σερβιλάκης, Κόλα, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Neral , Kwateng, Κωστανάσιος, Mostafa, Youssef, Farrag και Houssman.

Η αποστολή της ομάδας μας θ αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα αεροπορικός για την Θεσσαλονίκη και απο εκεί οδικώς για τον Βόλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι διαιτητές που ορίστηκαν για να διευθύνουν την αναμέτρηση είναι οι:

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας) – Βρούζος (Πιερίας)
4ος διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Παρατηρητής διαιτησίας: Κοφίτσας (Καρδίτσας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το KYΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ