Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΕΝΝΙΣ

Η Tennis Australia ξεκινά έρευνα για Τζόκοβιτς

Η ανακοίνωση παρ’όλα αυτά δεν κατονομάζει τον Σέρβο τενίστα.

Μια ανακοίνωση που θα συζητηθεί εξέδωσε η Tennis Australia αναφορικά με την υπόθεση Τζόκοβιτς.

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ξεκινά έρευνα, ωστόσο πουθενά στην ανακοίνωσή της δεν αναφέρει το όνομα του Σέρβου τενίστα, αλλά ούτε και το ζήτημα της βίζας. Η ομοσπονδία χρεώνεται από πολλούς το φιάσκο της υπόθεσης καθώς οι ίδιοι έδιναν διαβεβαιώσεις στον Τζόκοβιτς ότι δεν θα έχει θέμα και μπορεί να ταξιδέψει κανονικά.

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που ζητούν την παραίτηση του Κρεγκ Τίλι, επικεφαλής της ομοσπονδίας και του Australian Open.

Στην ανακοίνωση η ομοσπονδία αναφέρει πως η απόφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή, ωστόσο θα προχωρήσει σε έρευνα για το τι πήγε λάθος, ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

«H Tennis Australia συνεργάζεται στενά τόσο με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, όσο και με την κυβέρνηση της Βικτώριας τον περασμένο χρόνο, για να προσφέρει ένα ασφαλές Australian Open για τους παίκτες, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Αναγνωρίζουμε πως τα πρόσφατα γεγονότα απέσπασαν σε μεγάλο βαθμό την προσοχή όλων και λυπούμαστε βαθύτατα για τον αντίκτυπο που είχε σε όλους τους παίκτες.

Υπάρχουν πάντα μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε, καθώς επανεξετάζουμε όλες τις πτυχές της προετοιμασίας, ώστε να ενημερώσουμε για τον προγραμματισμό μας – όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Αυτή η διαδικασία ξεκινάει με το που οι πρωταθλητές του Australian Open σηκώσουν τα τρόπαιά τους.

Η Αυστραλία έχει μια ισχυρή και περήφανη παράδοση στο τένις και ήταν φανταστικό να βλέπεις τον κόσμο να επευφημεί τους καλύτερους παίκτες του κόσμου πριν και κατά τη διάρκεια του Australian Open. Εμείς, όπως και οι παίκτες και οι φίλοι του τένις σε όλο τον κόσμο, θέλουμε να επικεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι για το οποίο είμαστε όλοι παθιασμένοι. Ανυπομονούμε για δυο υπέροχες εβδομάδες τένις.», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΤΕΝΝΙΣ