Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Η Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει ανανεώσεις και μεταγραφές!

Οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς «βαραίνουν» την Τσέλσι

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρίσκεται στη μαύρη λίστα της βρετανικής κυβέρνησης λόγω των σχέσεών του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να του επιβληθούν αρκετές κυρώσεις.

Ο Ρώσος μεγιστάνας ουσιαστικά βλέπει να μπλοκάρεται η πώληση της Τσέλσι. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, είτε δηλαδή να παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές της, είτε να πουληθούν οι Λονδρέζοι σε κάποιον που δεν θα έχει καμία σχέση με τον Αμπράμοβιτς και θα εξασφαλιστεί πως ο μεγαλοεπιχειρηματίας δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του μετά από έλεγχο των αρχών. Επίσξς, υπάρχουν αρκετές ακόμη κυρώσεις που «βαραίνουν» τους Λονδρέζους.

Συγκεκριμένα, η βρετανική κυβέρνηση ουσιαστικά μπλοκάρει όλα τα έσοδα που μπορεί να έχει η ομάδα και θα καταλήξουν στον Αμπράμοβιτς. Στους αγώνες της Τσέλσι θα δίνουν το παρών μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και δεν θα πωλούνται εισιτήρια, ενώ η ομάδα έχει κλείσει ήδη τα καταστήματα πώλησης ειδών του συλλόγου.

Παράλληλα, η Τσέλσι δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφές, αλλά ούτε και σε ανανεώσεις συμβολαίων. Κάτι που σημαίνει πως οι Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν και Ρίντιγκερ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι θα είναι ελεύθεροι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Στα εκτός έδρας παιχνίδια η Τσέλσι θα μπορεί να ξοδεύει μέχρι 25 χιλ. ευρώ για λειτουργικά έξοδα.

Την ίδια ώρα, θα επιτρέπεται να πληρωθούν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ